Visa B2B tu'ufa'atasi o le totogiina o tuaoi ua aofia ai le 66 atunuu ma itulagi

Na fa'alauiloa e Visa le Visa B2B Feso'ota'i pisinisi-i-pisinisi fa'a'au'au i tua'oi fofo ia Iuni o le tausaga nei, fa'atagaina faletupe o lo'o auai e tu'uina atu i tagata fa'apisinisi fa'atasi ma auaunaga faigofie, vave ma malupuipuia le totogiina o tuaoi.

O Alan Koenigsberg, o le ulu o faʻalapotopotoga faʻapisinisi ma pisinisi faʻafouina fou, na fai mai o le faʻavae ua aofia ai le 66 maketi i le taimi nei, ma e faʻamoemoe e faʻateleina i le 100 maketi i le tausaga a sau.Na ia faʻailoa mai foi e mafai e le faʻavae ona faʻaitiitia le taimi faʻagaioia o totogi faʻasalalau mai le fa pe lima aso i le aso e tasi.

Na faailoa mai e Koenigsberg o le maketi o le totogiina o tuaoi ua oo atu i le 10 miliona tala Amerika ma ua faamoemoe e faaauau pea ona tuputupu ae i le lumanai.Aemaise lava, o le totogiina atu o tuaoi o SMEs ma atinaʻe feololo o loʻo tuputupu aʻe vave, ma latou te manaʻomia le manino ma le faigofie o le totogiina o auaunaga i luga o tuaoi, ae masani lava o le totogiina o tuaoi e tatau ona uia ni laasaga se tele e faʻamaeʻa ai, lea. e masani ona fa i le lima aso.O le Visa B2B Connect network platform e na'o le tu'uina atu i faletupe ma se isi filifiliga fofo, fa'ataga faletupe o lo'o auai e tu'uina atu i atina'e ni fofo e tasi le taofi., ina ia mafai ona maeʻa le totogiina o tuaoi i le aso e tasi poʻo le aso e sosoo ai.I le taimi nei, o faletupe o loʻo faʻagasolo malie le auai i le tulaga, ma o tali mai i le taimi nei ua matua lelei lava.

Visa B2B Connect na faʻalauiloaina i maketi e 30 i le lalolagi atoa ia Iuni.Na ia faʻailoa mai e oʻo mai ia Novema 6, o le maketi o loʻo ufiufi i luga o le initaneti ua faaluaina i le 66, ma o loʻo ia faʻamoemoe e faʻalautele le fesoʻotaʻiga i le sili atu i le 100 maketi i le 2020. Faatasi ai ma i latou, o loʻo ia feutagai ma Saina ma Initia faʻatonutonu e faʻalauiloa Visa. B2B i le lotoifale.Feso'ota'i.Na te lei faailoaina mai pe o le a aafia le taua o fefaatauaiga a Saina ma Amerika i le tatalaina o le platform i Saina, ae na ia taʻua o Visa o loʻo i ai se mafutaga lelei ma le Faletupe o Tagata o Saina ma o loʻo faʻamoemoe e maua se faʻatagaga e faʻalauiloa ai le Visa B2B Connect i Saina i se taimi lata mai.I Hong Kong, o nisi faletupe ua uma ona auai i le tulaga.


Taimi meli: Ian-18-2022